D
dewiant23
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 13
Witam, moja sprawa wygląda tak, 06.02. kończyła mi się dwuletnia umowa z Orange, taryfa jedna idea. Chciałem przenieść numer do oferty na kartę. W związku z tym napisałem wniosek, zaniosłem do salonu orange i tam został przefaksowany, potwierdzenie faksu mam. 06.03 zaglądam na konto orange-online a tam naliczona kwota na kolejny miesiąc, dzwonie na infolinie a tam mi mówią, że nie zapłaciłem faktury i dlatego nie ma przeniesienia, zapłaciłem fakturę 12.03. W dniu 06.04. znów zaglądam na konto i tam bez zmian taryfa nie zmieniona kwota naliczona. Dzwonię na infolinię a tam mi mówią, że za mało danych było we wniosku i podpis nieczytelny. Na pytanie gdzie w regulaminie jest napisane jak powinno wygladać pismo w takiej sprawie nie otrzymałem odpowiedzi. Wysłałem wiec tego dnia reklamacje faksem. Dziś przyszła odpowiedź, oczywiście twierdzą że "stosownego pisma odnośnie przeniesienia numeru do oferty na kartę nie otrzymali do dnia dzisiejszego. Moje pytanie, czy mają rację nie uznając mojego wniosku??