A
alapek
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Złożyłam skargę na byłego pracodawcę w Employment Tribunal będąc pewna swoich racji, skarga została przyjęta, termin 'rozprawy' ustalony. Teraz okazało się, że nie jest tak różowo bo przemiły pan z CAB, ktory pomagał mi pisać wniosek zrobił to... mało fachowo 
Długo by pisać o szczegółach sprawy a czasu zostało mało, więc proszę o podpowiedź - czy wycofanie skargi z ET wiąże się z jakimiś kosztami dla mnie? Zrobię z siebie durnia, trudno, ale czuję sie kompletnie 'confused', widzę dużo niejasności a nie mam u kogo zasięgnąć porady (mój angielski kuleje) i na pewno nie dam sobie rady w starciu z angielskim prawnikiem, który będzie reprezentował ex pracodawcę.
Czy znajdzie się ktoś kompetentny, kto zna procedury ET?
Dziękuję i czekam na odpowiedź - A.
Długo by pisać o szczegółach sprawy a czasu zostało mało, więc proszę o podpowiedź - czy wycofanie skargi z ET wiąże się z jakimiś kosztami dla mnie? Zrobię z siebie durnia, trudno, ale czuję sie kompletnie 'confused', widzę dużo niejasności a nie mam u kogo zasięgnąć porady (mój angielski kuleje) i na pewno nie dam sobie rady w starciu z angielskim prawnikiem, który będzie reprezentował ex pracodawcę.
Czy znajdzie się ktoś kompetentny, kto zna procedury ET?
Dziękuję i czekam na odpowiedź - A.