Program do nauki prawa.

• Autor wątku Autor wątku Super1994
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Super1994

Użytkownik
Odpowiedzi
55
Witam!
Od razu chciałbym zaznaczyć, że jeżeli to zły dział to proszę o przeniesienie wątku.

Zwracam się do Was z zapytaniem, czy zna ktoś może program do nauki prawa? Wiem, że może to być nieco głupie pytanie, co i jak i w ogóle.
Bardzo by mi na tym zależało, gdyż w przyszłości pragnę zostać Sędzią i chciałbym już dziś nieco sobie to przybliżyć. Chciałbym, by był to program dzięki któremu mógł bym np. właśnie naśladować pracę Sądu czy innych organów prawnych. Krótko mówiąc chciałbym, by był to program do nauki prawa. Mam nadzieję, że ktoś wie gdzie można coś takiego kupić, za ilę lub gdzie można coś takiego ściągnąć.

Z góry bardzo dziękuję za pomoc! ;)

Super1994 napisał:
Bardzo by mi na tym zależało, gdyż w przyszłości pragnę zostać Sędzią i chciałbym już dziś nieco sobie to przybliżyć.

Proponuję na razie przybliżać sobie maksymalnie wiedzę ogólną. Na Twoim etapie to ważniejsze niż "naśladowanie pracy sędziów".

Może skorzystaj z tego czego urzywają prawdziwi prawnicy - tzn np z systemu Lex

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Tylko gdzie taki program dostać?

Tylko gdzie taki program dostać?

A nie masz google? Co za problem znaleźć producenta?

Inna sprawa - daj sobie spokój z lex'em. Jest bardzo drogi, a Tobie do niczego niepotrzebny.
Jeśli jesteś bardzo zainteresowany prawem - polecam lekturę ustaw (zacznij od Konstytucji i kodeksów) lub podręczników akademickich.

:o to nie macie rzadnego symulatora :???::???::???:

Jeżeli masz 18 lat możesz się wybrać do sądu i zobaczyć na żywo jak taka rozprawa wygląda.

Powrót