C
caneri
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 13
Posiadam kilka drogich programów Comarchu do obsługi finansowo księgowej. Nabyłem je ok 2000r. Moja synowa chce otworzyć biuro rachunkowe. Chciałbym jej odstąpić te programy. W comarchu powiedziano mi że jest to niemożliwe. Z informacji do jakich dotarłem wiem że przed 2006 rokiem można było te programy sprzedawać itp..Znalazłem na ich stronach druk cesji.
Wyrażam zgodę na dokonanie cesji wg aktualnych zasad ustanowionych przez Comarch S.A., obowiązujących
od dnia 22 marca 2006 r. Oświadczam, że pomiędzy podmiotem gospodarczym otrzymującym,
a przekazującym oprogramowanie występuje ciągłość prawna. W załączeniu przesyłam stosowne
dokumenty (wpis do ewidencji działalności gospodarczej oraz nadanie nr NIP).
Wyrażam zgodę na pokrycie kosztów cesji (opłata stała, jednorazowa), która wynosi odpowiednio:
Czy mogą odebrać mi prawo do sprzedaży odstąpienia tych programów.??
Wyrażam zgodę na dokonanie cesji wg aktualnych zasad ustanowionych przez Comarch S.A., obowiązujących
od dnia 22 marca 2006 r. Oświadczam, że pomiędzy podmiotem gospodarczym otrzymującym,
a przekazującym oprogramowanie występuje ciągłość prawna. W załączeniu przesyłam stosowne
dokumenty (wpis do ewidencji działalności gospodarczej oraz nadanie nr NIP).
Wyrażam zgodę na pokrycie kosztów cesji (opłata stała, jednorazowa), która wynosi odpowiednio:
Czy mogą odebrać mi prawo do sprzedaży odstąpienia tych programów.??