Prośba do sędziego o autograf

• Autor wątku Autor wątku Paweł273
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
P

Paweł273

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam,

Być może wiele osób uzna to za śmieszne, ale pragnąłbym napisać mail do pewnej pani Sędzi z prośbą o zdjęcie z autografem. Zastanawiam się czy jest to możliwe bym taki autograf dostał ? Wiem że sędziowie mierzą się z ogromnym nakładem pracy i być może takiej odpowiedzi nie dostanę, ale skoro ludzie piszą maile do Prezydenta czy innych światowych gwiazd muzyki, które dostają setki, jak nie tysiące takich próśb, to dlaczego nie miałbym dostać odpowiedzi od sędziego ? Nie sądzę by sędziowie takie prośby dostawali, ale jestem po prostu ciekaw czy według was byłoby możliwe bym dostał taką zwrotną odpowiedź.

Z góry dzięki za odpowiedź

Ostatnia edycja:
Hokus Pokus, Czarny Mary.......... napisz to się przekonasz .

Nigdy w życiu nie spotkałam się z tego typu prośbą... :D

Napisz, spróbuj i pochwal się jak poszło.. A z ciekawości... Dlaczego chcesz zdjęcie sędziego z autografem? :D

Najprostsze rozwiązanie to wysłać zapytanie bezpośrednio do osoby zainteresowanej w miejscu , gdzie ta osoba pracuje. Czyli najpewniej sąd .

ps.
Mi by było wstyd brać autograf od potencjalnych krętaczy, komunistów , SB-ków , największych szkodników w Polsce . Sędziów którzy niszczą drugiej osobie życie poprzez wydanie niesprawiedliwych wyroków według własnego uznania.
Sędziowie są panami życia i śmierci . Polityków można wymienić ,a ta mafia z okrągłego stołu jest samo wybieralna. Bez żadnej kontroli zewnętrzej czy z strony obywatela ...

Gdyby ktoś z moje rodziny chciał zostać sędzią to nim nie zostanie bo nikogo z zewnątrz nie przyjmują. W magiczny sposób nie zdasz konkursu bez rodzinnego rodowodu sędziowskiego , adwokackiego itd . Nawet podczas rozmowy pada pytanie czy znasz jakiegoś adwokata , czy masz w rodzinie adwokata, sędziego itd. Jeżeli ktoś uważa ,że to teoria spiskowa to proponuję zweryfikować na podstawie informacji z netu , grup na FB czy byłych oblanych studentów. Ci co mają rodziny sędziowskie dostają „prywatny” dostęp do akt spraw, na podstawie których pisze się na egzaminie orzeczenia.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót