F
firekiller
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
witam państwa serdecznie pisze na forum ponieważ potrzebuje pomocy osób doświadczonych w pewnej sprawie. a mianowicie chodzi mi o pomoc i poradę w sprawie skierowania postępowania karnego do sadu oskarżając pewna osoba o co chodzi już tłomacze
. moja kobieta rok temu zakończyła związek z panem x od tamtego czasu zaczął sie koszmar pan ex non stop chodzi na nią przesiaduje ja na każdym kroku wypisuje smsy z wyzwiskami i groźbami o tym ze pobija ja lub jej rodzeństwo lub mnie publicznie ubliża jej wyzywając ja od ladacznic itd mnie od homoseksualistów probował pobić mnie w autobusie lecz mu nie wyszło
w czasie związku zdążało sie ze bil ja w dniu dzisiejszym w raz z swym kompanem probował usilnie bez własnej woli mojej kobiety wciągnąć ja do auta grożąc ze jak nie wróci do niego zrobi krzywdę jej młodszemu rodzeństwo dla którego ona jest prawna opiekunka lub jej zrobi oklep. w czym rzecz mam tylko 22lata o moja partnerka 21 mało jeszcze znamy prawo prosimy państwa o pomoc w zgromadzeniu paragrafów kodeksu cywilnego lub karnego i porady jak napisać pismo lub jakie zamieścić formułowania w piśmie do sadu by wreszcie posadzić tego psychicznego człowieka za kraty a był już karany za pobici i rozboje pytanie dlaczego psychicznego hm wystarczy spojrzeli na jego ciało lubi sie ciąć i zadawać bul sobie i innym