prosze niech ktos mi pomoze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Autor wątku Autor wątku gocha111
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gocha111

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
witam chcialabym zeby ktos z Panstwa mi powiedziec o co chodzi w tej sytuacji moj narzeczony przebywa w wiezieniu w niemczech jest juz po sprawie dostal 6 miesiecy do odsiadki ostatnio dostal list w ktorym byly wszystkie daty data zatrzymania ,sprawy i wyjscia on starl sie wyjsc na 2/3 jednak termin minal 8 czerwca czy jest jeszcze mozliwosc aby go wypuscili na to 2/3 czy raczej ta sprawa poszla w niepamiec i jeszcze jedno on ma zawieszenie 4 miesiace czy jest mozliwe ze dolicza mu to do tych 6 miesiecy bardzo prosze o dop dziekuje i pozdrwiam gocha111

oczywiscie nie wychodzi, bo poprzednia kara zostala mu odwieszona i ta co dostal musi odbyc w calosci ale moze sie starac o kare laczna i wtedy warunkowe przedterminowe zwolnienie po odbyciu 2-3 cich kary...czasami sie udaje warto probowac

dziekuje za pomoc zapomonialam dodac ze on ma odwieszony poprzedni wyrok bo tak w tym pismie jemu napisali i napisali rowniez data wyjscia na 8.08 tylko ze ta data jest bez tych 4 miesiecy on juz napisal na 2/3 to moze bedzie mogl wyjsc przeterminowo

prosze o pomoc

WITAM .mam pytanie. muj mą został zatrzymany w niemczech . i bedzie musiał tam odsiedziec wyrok około 2lat za kradzież. i mam takie pytanie czy jest możliwośc na odsiadywanie tego wyroku tu w Polsce a nie w niemczech. i w jaki sposób to załatwic aby był transportowany do polski i kto płaci za transport. dziekuje

Powrót