prosze o odpowiec!!!!

• Autor wątku Autor wątku ulka476
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
U

ulka476

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
wiem ze juz poruszalam ten temat i wiem ze sa odpowiedzi na forum ale do koca nie moge znalesc odpowiedzi na swoje pytanie otoz chodzi mi o to kiedy mogo odwiesic drugi wyrok jesli jest sie juz w wiezieniu????CZY MOZLIWE JEST ZE MOGA ODWIESIC W DZIEN WYJSCIA ?moj kolega odsiaduje wyrok za pobicie i ma taki sam w zawiasach i jeszcze jeden za alimety czy mozliwe jest ze mu zadnego nie odwieszo????BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ

Moga odwiesic ale nie musza, to wszystko zalezy. Jesli sprawa nie zostala oddana pod dozor to moze byc spokojny. Jesli jednak jest oddany, to moze nastapic posiedzenie sadu, ktory jest zmuszony zarzadzic obligatoryjne wykonanie:roll:

ale z tego co przczytałam sa 2 wyroki z tego samego artykułu jesli tak jest to zostanie odwieszony wyrok i to obligatoryjnie czyli z urzedu
za alimenty mogą ale nie musza poniewaz bedzie to fakultatywnie

dziekuje bardzo za odpowiedz a jak mozna sprawdzic czy zostala oddana pod dozur???a i czy mogo odwiesic w dzien wyjscia???bo juz niedlugo ma wyjsc i obawia sie tego

ulka476 napisał:
a i czy mogo odwiesic w dzien wyjscia???bo juz niedlugo ma wyjsc i obawia sie tego

Obawia się?? To niech zastanowi się nad tym: jeśli teraz siedzi jako "petka" (pierwszy raz "siedzący")i odwieszą mu wyrok podczas odsiadki to nadal będzie siedział jako "petka". Jak wyjdzie i za dwa dni go zamkną to trafi do więzienia dla recydywistów.

ale dalej nie uzyskalam odpowiedzi czy moga mu odwiesic w dzien wyjscia??

Moga odwiesic w kazdym dniu roboczym sadu;)

no tak ale jesli przez caly rok nie odwiesili to na koniec to zrobia???zostal mu tydz??

Jasnowidz forumowy ma L4, więc nikt Ci nie odpowie na Twoje pytanie. Wybacz!!

nie rozumiem tej odpowiedzi moze mi ktos inny odpowiedziec???

ulka476 tlumaczymy Ci, ze moga to zrobic w kazdej chwili!!!

rozumiem tylko dziwie sie czemu tego przez caly rok nie zrobili ALE WIELKIE DZIEKI ZA INFORMACJE!!!!:roza:

ulka to znaczy ze nikt nie jest w stanie tego przewidziec, na dwoje babka wrozyla moze byc tak ze w dniu wyjscia moga mu odwiesic, moze byc tak ze wyjdzie i po tygodniu mu odwiesza a moze byc tak ze nie odwiesza
czaisz juz?

jesli jest sie juz we wiezieniu to ciezko z niego wyjsc wiem cos na ten temat bo mam konkubenta ktory tez siedzial masakra

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót