P
porter_1983
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Witam wszystkich mam taki problem, z dniem wczorajszym przyszła mi paczka kurierem z ERY. Jest to nowy telefon w ramach przedłużenia abonamentu. Problem polega na tym ze ma uszkodzony aparat ;-// na każdym zrobionym zdjęciu jest pasek przez całą fotografie ;-//. I teraz nie wiem bo chce zadzwonić do ERY zęby mi go wymienili lecz nie chce czekać miesiąca czy dwóch ;-( jak to czasem bywa telefon ma jeden dzień ? czy w takiej sytuacji ERA wymieni mi telefon od ręki ?? z tytułu ustawy ?? czy jak ?.
Telefon był tylko raz włączony w celu sprawdzenia czy wszystko okay ;-( no i właśnie wyszło ze ma strzelony ten aparat. Jak to wszystko wygląda od strony prawnej ? bo chyba jest tak że do jakiegoś tam czasu normalnie wymieniają od reki na nowy prawda ? Proszę o szybką odpowiedź ;-)
Telefon był tylko raz włączony w celu sprawdzenia czy wszystko okay ;-( no i właśnie wyszło ze ma strzelony ten aparat. Jak to wszystko wygląda od strony prawnej ? bo chyba jest tak że do jakiegoś tam czasu normalnie wymieniają od reki na nowy prawda ? Proszę o szybką odpowiedź ;-)