prosze o pomoc zona zostala zabrana przez victum suport bo klamie

• Autor wątku Autor wątku rafa80
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

rafa80

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Potrzebuje pomocy wrecz o nia blagam,moja zona zostala prawdopodonie zabrana przez victum suport wraz z naszymi dziecmi.to sie stalo dwa tygodnie temu.naprawde nigdy nie uderzylem zony i nie znecalem sie.moja zona przezywala caly czas leki,ciagly stres smutek samotnosc,miala poczucie niesprawiedliwosci,przygnebienie czasem zachowywala sie nerwowowo i agresywnie,wmawiala sobie brak akceptacji,teraz wiem ze to wszystko przez to ze doswiadczyla przemocy psychicznej i fizycznej w domu rodzinnym juz dawno powinienem byc z nia u psychiatry,poklocilem sie z jej mama i ona powiedziala ze zrobi by byl rozwod zona sie zalamala poszla do lekarza i health vistor iskierowali ja prawdopodobnie do victum suport tylko oskarza mnie tak mysle,bo gdy przyszedlem z pracy nie bylo zony dzieci i troche rzeczy,poszedlem na policje ci sprawdzili i powiedzieli ze dzieci sa bezpieczne i tylko tyle moge wiedziec i nie moge sie znia kontaktowac.bylem w polsce u adwokata bedzie sprawa niezrownowazenie emocjonalne zony tylko ze w polsce.tutaj w szkocji nie moge widziec dzieci nikt nie chce ze mna rozmawiac by mi pomoc twierdza ze nie moga.ja tesknie za dziecmi bardzo je kocham zone tez mimo wszystkiego.Blagam i bardzo prosze co ja moge zrobic tutaj w szkocji moja rodzina sie rozpada a ja tego nie chce. chce walczyc do konca o moja rodzine,wiem ze tesciowa ja namawiala by dostawala wieksze benefity,zona takze placi krusa wpolsce rodzice za nia placa a tu pobiera zasilki,czy to jest zgodne zprawem,czy jest ktos w stanie mi pomoc tutaj,bardzo prosze

W Polsce to ty sobie mozesz...Dopoki dzieci przebywaja na terenie UK, to podlegaja tutejszej jurysdykcji.Jesli ktos zapewnil kobiecie z dziecmi dach na glowa, i pomoc, to znaczy, ze cos jest nie tak.
Teraz szukasz sposobu, zeby ja udupic, szukasz powodow, zeby narobic jej klopotow, zasadnosci pobierania zasilkow?To interesuje ciebie los dzieci czy chcesz je pozbawic chleba na stole?
Wstydz sie czlowieku.
Musiala miec powod, zeby prosic o pomoc, a ty jesli twierdzisz, ze jest niezrownowazona psychicznie, to nie powinienes zostawiac jej w domu z dziecmi samej, skoro ci na tych dzieciach tak zalezy...Dobrze, ze tutejsze sady kieruja sie dobrem dzieci a nie przepychankami rodzicow.
Tutaj mozesz wystapic do sadu o pozwolenie na kontakt z dziecmi.Tutaj idz do adwokata, a nie w Polsce, bo tutejsza opieka spleczna nie wyda ci dzieci, na podstawie wyroku sadu, ktorego jurysdykcji one nie podlegaja.Adwokat w Polsce honorarium od ciebie wzial?:D:D:D:D

elwira ja juz mialem wczesniej z nia problemy moj blad ze nie bylem z nia u lekarza.szkodaa ze mnie obrazasz

Nie obrazam ciebie, wiec nie wpychaj mi do ust slow, ktorych nie powiedzialam.Jestes w UK a udajesz sie z ta sprawa do adwokata w Polsce?Skad ten pomysl, zostales oszukany przez prawnika, naciagnal ciebie.Dobrze wie, ze dzieci podlegaja tutejszej jurysdykcji.Skad wiesz, co powiedziala, skoro nie masz z nia kontaktu?Kazda kobieta klamie, jak ucieka od meza z dziecmi.Kobieta bez srodkow do zycia, z marnymi benefitami nie wychodzi bez powodu na ulice.Jak ktos jej pomogl, umiescil gdzies z dziecmi to znaczy, ze twoja zona nie jest osoba niezrownowazona psychicznie.Wowczas dzieci zostalyby jej odebrane.Takimi sprawami w UK nie zajmuja sie laicy, tylko opieka spoleczna, albo Woman's Aid, a tam pracuja ludzie z odpowiednim przygotowaniem.Chcesz widywac dzieci, to idz do prawnika i wystap do sadu o zgode na kontakt z nimi, a nie szukaj sensacji.Na sali sadowej dowiesz sie, dlaczego zona od ciebie odeszla wraz z dziecmi.Jesli ktos uznal, ze dzieci nie powinny miec w tej chwili z toba kontaktu, to znaczy, ze dokladnie zbadal sytuacje.Do lekarza doroslej osoby na sile nie zaprowadzisz, od tego jest sad i biegli, ktorzy musza uznac ze jest taka potrzeba.Jakos w kwestii tego, ze szukasz sposobu, by narobic jej problemow, pozbawiac dochodow nie potrafiles sie wypowiedziec.Nie boj sie, matka, ktora nie pracuje, dostanie zasilki, predzej czy pozniej a jej sytuacja finansowa nie jest powodem, by jej dzieci odebrac.Obierz inna taktyke, bo ta nic nie zdzialasz.

Powrót