R
rafa80
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Potrzebuje pomocy wrecz o nia blagam,moja zona zostala prawdopodonie zabrana przez victum suport wraz z naszymi dziecmi.to sie stalo dwa tygodnie temu.naprawde nigdy nie uderzylem zony i nie znecalem sie.moja zona przezywala caly czas leki,ciagly stres smutek samotnosc,miala poczucie niesprawiedliwosci,przygnebienie czasem zachowywala sie nerwowowo i agresywnie,wmawiala sobie brak akceptacji,teraz wiem ze to wszystko przez to ze doswiadczyla przemocy psychicznej i fizycznej w domu rodzinnym juz dawno powinienem byc z nia u psychiatry,poklocilem sie z jej mama i ona powiedziala ze zrobi by byl rozwod zona sie zalamala poszla do lekarza i health vistor iskierowali ja prawdopodobnie do victum suport tylko oskarza mnie tak mysle,bo gdy przyszedlem z pracy nie bylo zony dzieci i troche rzeczy,poszedlem na policje ci sprawdzili i powiedzieli ze dzieci sa bezpieczne i tylko tyle moge wiedziec i nie moge sie znia kontaktowac.bylem w polsce u adwokata bedzie sprawa niezrownowazenie emocjonalne zony tylko ze w polsce.tutaj w szkocji nie moge widziec dzieci nikt nie chce ze mna rozmawiac by mi pomoc twierdza ze nie moga.ja tesknie za dziecmi bardzo je kocham zone tez mimo wszystkiego.Blagam i bardzo prosze co ja moge zrobic tutaj w szkocji moja rodzina sie rozpada a ja tego nie chce. chce walczyc do konca o moja rodzine,wiem ze tesciowa ja namawiala by dostawala wieksze benefity,zona takze placi krusa wpolsce rodzice za nia placa a tu pobiera zasilki,czy to jest zgodne zprawem,czy jest ktos w stanie mi pomoc tutaj,bardzo prosze