Proszę o POMOC!!!

• Autor wątku Autor wątku bobek22
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bobek22

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
13
Witam wszystkich, miałem dziś sprawę za art. 278 i 279 kk. Ja i kolega jesteśmy oskarżeni ale kolegi nie było! Byłem tylko ja i 10 świadków wiec sprawa sie nie odbyła, zawołano tylko nas wszystkich na sale i sędzia powiedział że sprawy nie będzie dlatego ze nie ma 2 oskarżonego! powiedział jeszcze że dostaniemy następne wezwania i że sprawę przekazuje do wydziału 2 karnego! chciałem się dowiedzieć co znaczy ten wydział 2 karny i kiedy znów dostane wezwanie na kolejną rozprawę i czy jest możliwość że sprawa odbędzie się zaocznie! Przypomnę jeszcze że byłem już karany, co mi grozi? Proszę o szczerą wypowiedz. Pozdrawiam

treści artykułów ( w tym zagrożenie karą w ramach tych czynów) moze pan znaleźć w sieci...

a co panu grozi ...- ciężko odpowiedzieć nie znając pana przeszłości kryminalnej, poprzednich wyroków, dat popełnienia czynów, tego co pam wyjaśniał (i czy wogóle), panA postawy w postepowaniu itp.....

Tak byłem karany też za kradzieże ale dostawałem tylko same grzywny! Ostatnia moja kradzież była niecałe 4 lata temu dostałem za to grzywnę do zapłaty ( już jest spłacona) przypomnę że tą sprawę co dziś miałem to w Sądzie Grodzkim ale sprawa sie nie odbyła! Kiedy będzie następny termin rozprawy?

Nie wiadomo kiedy będzie następny termin, tego się nie da przewidzieć.

Powrót