Proszę o pomoc

• Autor wątku Autor wątku marika01
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marika01

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Mam problem w związku z osobą która została zatrzymana na terenie Holandii i przebywa w areszcie. Polecono mi kontakt z konsulem ambasadą że oni udzielą informacji na ile konkretna osoba została zatrzymana za co i gdzie. ku mojemu zaskoczeniu ambasada i znajdujący się tam konsulat mówiąc delikatnie olała sprawe twierdząc że nie są w stanie zweryfikować gdzie dana osoba jest zatrzymana za co i na ile.. gdzie moge szukać informacji skoro ambasada olała sprawe?? konsul też nie udziela inforamcji co robić????? prosze o pomoc

Ostatnia edycja:
Ambasada w Hadze? Szkoda gadac!
Jesli nie wiesz za co i gdzie, to skad wiadomo, ze zostala zatrzymana?

Tak Polska ambasada w Hadze widzę że nie cieszy sie dobrą opinią? Wiem od znajomego że dana osoba została zatrzymana przez policje i przebywa w areszcie nic poza tym nie wiem.. W ambasadzie to po prostu są żałośni jedna pani urzędniczka przełącza do drugiej w gruncie rzeczy mówią że one nie mogą nam pomóc a nawet usłyszeliśmy że oni nie sa pewni czy rozmawiają z rodziną gdzie podajemy wszystkie dane numer dowodu itp i nie będą rozmawiali to ma być polska ambasada. pomoc?:mad::mad: za co on i biorą pieniądze za klepanie głupot

Pytałam urzędniczki czy nie może zweryfikować w którym areszcie przebywa dana osoba Holandia przecież to nie USA tam z tego co wiem jest raptem 8 aresztów ale niestety Pani stwierdziła że niestety nie może dla mnie tego zrobić ja juz nie wiem co to ma być..

no i właśnie tu jest problem nie jest w stanie ten znajomy wskazać miejscowości pokręcona ta sytuacja ale niestety on wie tylko tyle że na terenie Holandii.. Taką uzyskał telefoniczna wiadomość i tyle..

Ostatnia edycja:
Powrót