P
Pedros82
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam! Zostałem pozwany do sądu przez moją była uczelnie na podstawie nieuregulowanego czesnego za III rok studiów. Sprawa jest dość skompikowana ponieważ nie ukończyłem II (z powodu niezaliczonych przedmiotów), natomiast skreślony z listy studentów zostałem dopiero po okresie 19 m-cy od momentu kiedy II rok powinienem skończyć. W tym okresie wg uczelni bylem jej studentem (pomimo tego, ze nie moglem uczeszczac na zajecia III roku poniewaz II nie byl zaliczony) i powinienem placic czesne. Natomiast do czego zmierzam... pomiedzy trescia pozwu a dolaczona umowa sa zbierznosci. Uczelnia powoluje sie na punkt umowy ktory w umowie w ogole NIE ISTNIEJE!!! Poza tym podano, ze podejmowalem nauke w trybie zaocznym chociaz w rzeczywistosci w trybie wieczorowym ( co zawarte jest w umowie). Istnieja jeszcze inneniescislosci...
Czy w zwiazku z tym dany pozew poprzez ODWOŁANIE moze zostac uniwazniony i jak to zrobic ..co napisac? Prosze o rade!
POzdrawiam
Czy w zwiazku z tym dany pozew poprzez ODWOŁANIE moze zostac uniwazniony i jak to zrobic ..co napisac? Prosze o rade!
POzdrawiam