prosze o pomoc

• Autor wątku Autor wątku michalratusz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

michalratusz

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
prosze o pomoc

Ostatnia edycja:
Witam,mieszkam w thajlandii...i mam problem mialem w polsce wezwania do prokuratury jako swiadek niestety niema mnie w kraju od 3 lat i nie stawilem sie teraz tydzien temu zgubilem paszport zamierzam pojsc do konsulatu i wystapic o nowy z tego co wiem nie posiadam listu gonczego rok temu bylem w londynie i nie bylo problemow z przekroczaniem granic...z tego co wiem moj byly partner w biznesach zeznal na mnie ze nie dotszymalem warunkow naszego wsp[oldzialania co jest nie prawda aby sam uniknac karze...pozatym posiadam w polsce dlug za wziecie abonamentu na internet 1200 pln co jednak mogl bym zaplacic od reki ale niestety niemam mozliwosci uregulowania tego z azji czy grozi mnie ekstradycjia z wiazku z tym istnieje mozliwosc zeznan w polskim konsulacie...dodam ze sprawa jest jeszcze otwarta chodzilo o handel internetowy moj znajomy sie nie wywiazal z sprzedazy to znaczy nie dostarczyl rzeczy wszystkich ktore sprzedal...ja aczkolwiek wszelkie wysylki prowadzone z mojego konta mam uregulowane ...prosze o pomoc

Powrót