Prosze o pomoc

• Autor wątku Autor wątku Xglowax24
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
X

Xglowax24

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam. Gram w pewna gre metin2 od paru lat. Sa tam zbroje miecze buty tarcze slowem cale wyposazenie wojownika. Wlozylem sporo pieniedzy(powyzej 1000zl) i czasu. Niestety pare dni temu moje konto zostalo okradzione z calego wyposazenia. Wiem tlyko ze mnie okradl pewien koles, znam jego nick. Jednak nie mam zadnych dowodow ze on mnie okradl oprocz tego ze ma moje wyposaznie. Jezeli pojde na policje zloze oskarzenie pomoga mi w odzyskaniu wszystkiego lub ujeciu sprawcy? Bardzo prosze o pomoc nie chce byc 1000zl w plecy :rolleyes:

Bardzo dziekuje za pomoc :)

Cierpliwość to wielka zaleta.

Proszę iść na Policję, były już w Polsce zgłaszane takie sprawy. Sam raczej nie ustalisz jego danych.

Colder - tzn nie za bardzo rozumie - my tu w ogóle możemy mówić o wypełnieniu znamion jakiegokolwiek przestępstwa?

cierpliwosc jest cnota* ale czy oni wezma mi komputer? Bardzo chcialbym tego uniknac

Jeżeli podstępem(keyloger) wykradł twoje dane do konta to policja sprawą się zajmnie, jak sam mu podałeś dane do konta to wątpie czy coś zdziałaja, co do zwrotu itemków to raczej nie masz co liczyć.

nie chce nic wazne zeby kolesia ukarali. Mam jeszcze 1 pytanie CZY ONI WEZMA MI KOMPA. Zlodziejstwo wygladalo tak:
1.wystawilem konto za 1000zl, nikt je nie kupil.<na allegro>
2.koles po jakis 2 dniach napisal ze kupi te wszyskie ,,itemki'' za 1000zl
3. Gadałem z nim na Skype i mial kamerke jak robil przelew
4. Widzialem ze przeslal pieniadze dalem mu przedmioty
5. Przelew nie dotarl :D <anulował go> a itemki on juz mial
6. Postapilem naiwnie i głupio :-( i chce zeby koles mial przerabane za to zlodziejstwo

Powrót