N
nitakanisiaka
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 40
Witam wszystkich jestem tutaj nowa...wiele czytałam na temat ZK i jestem załamana
Dnia 17.12.2007r Mój chłopak został zatrzymany przez tajniaków. Postawiono mu następujące zarzuty:
1. art. 204 § 1
2.art. 204 § 2
3.art. 190. § 1
Dzień później dowiedziałam się że przyznał się do 1 zarzutu. Obecnie przebywa w AŚ na Białołęce. Czy mam jakieś szanse kontaktu z nim?Czy mogę pisać do Niego listy? co mam robić? jestem bezradna nie znam się na tego typu rzeczach.Żyję z dnia na dzień nie mogę odnaleźć się w tym świecie bez Niego, tęsknię, płaczę jest mi strasznie ciężko bo nie mam z nim kontaktu
.Obecnie prowadzone jest śledztwo. ile to jeszcze potrwa?Ile mu grozi?Czy ze względu na to że nigdy nie był karany i jest młody (23)jest szansa na wyrok w zawieszeniu?
Proszę o szybką odpowiedź.
1. art. 204 § 1
2.art. 204 § 2
3.art. 190. § 1
Dzień później dowiedziałam się że przyznał się do 1 zarzutu. Obecnie przebywa w AŚ na Białołęce. Czy mam jakieś szanse kontaktu z nim?Czy mogę pisać do Niego listy? co mam robić? jestem bezradna nie znam się na tego typu rzeczach.Żyję z dnia na dzień nie mogę odnaleźć się w tym świecie bez Niego, tęsknię, płaczę jest mi strasznie ciężko bo nie mam z nim kontaktu
Proszę o szybką odpowiedź.