prosze o pomoc !!!

• Autor wątku Autor wątku Izeczka651
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I

Izeczka651

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam ! prosze was o pomoc mysle ze ktos mi udzieli szybkiej odpowiedzi na moje pytanie. a wiec... moj chlopak siedzi w Uhercach Mineralnych... ma do odsiatki rok juz prawie mija polowa odsiedzianego wyroku mial komisje przedwokandową i dostał wystapienie. rzecz w tym że ma drugie zawiasy i mu sie pokrywaja czy moze byc taka opcja ze mu je odwierzszą ? z góry dziekuje i pozdrawiam.Iza:)

Przeszukaj forum, ten temat był wielokrotnie poruszany.

Niekoniecznie sąd musi odwieszać wyroku w zawieszeniu.

jeśli jest to odwieszenie "obligatoryjne" czyli z tego samego art lub z podobnego napewno odwiesza nie ma innego wyjscia jesli jest to odwieszenie "fakultatywne" czyli ani z takiego samego ani z podobnego art nie musza ALE MOGĄ odwiesic

nie znam się na tym ,ale właśnie chodzi o to że on ma zawiasy i to za ten sam art.który teraz odsiaduje... miał tą komisje wiec teraz tylko czekać do wokandy,dostał wystąpienie ZK więc są więkrze szanse że wyjdzie na wolnośc.no ale teraz niestety wszystko w rękach sądu.jestem dobrej mysli.pozdraiwam:)

Mam jeszcze jedno pytanie,czy moze byc jaki

jakiś problem z wyjazdem za granice.przykladowo tydzien po opuszczeniu ZK ?

Izeczka651 napisał:
nie znam się na tym ,ale właśnie chodzi o to że on ma zawiasy i to za ten sam art.który teraz odsiaduje... miał tą komisje wiec teraz tylko czekać do wokandy,dostał wystąpienie ZK więc są więkrze szanse że wyjdzie na wolnośc.no ale teraz niestety wszystko w rękach sądu.jestem dobrej mysli.pozdraiwam:)
czyli jesli dobrze rozumiem to Twoj odbywa kare za ten sam czyn za który miał już wyrok w zawieszeniu tak? czyli odwieszenie obligatoryjne = napewno odwiesza jest to z urzedu i sad nie ma innej mozliwosci jak tylko odwiesic a wiem to bo mojemu w taki sam sposob odwiesili

Powrót