Proszę o pomoc

• Autor wątku Autor wątku jagoda40
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jagoda40

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
mam powazny problem chca mi zabrac mieszkanie za dlug meza dla komendy policji w warszawie.juz jest sprawa u komornika.zajal mieszkanie w spoldzielni,i komenda chce wystawic klauzule wykonalnosci na moja czesc.nie pomogla skarga na komornika do sadu .zostala oddalona.napisalam do komendy podanie o rozloaenie na raty ale zadnej odpowiedzi nie mam juz trzy tygodnie.ten dlug to jest za zwolnienie i odszkodowanie dla policjanta.maz w 2001 r jadac samochodem ciezarowym niby z rozpieta plandeka uderzyl go.byly trzy sprawy karne .policjant nie stawil sie na zadnej.sprawe umozono.po dwoch latach przyszlo do zaplaty 10000tys .zl.ja z mezem nie zyjemy najlepiej.maz jest hazardzista i nie interesuje sie ta sprawa.a mi i dzieciom chca zabrac dach nad glowa.nikogo nie interesuje nasz los prosze o pomoc pilne

Skoro Sad oddalil twoja skarge, to chyba nikt nie jest w stanie ci pomoc. Piszesz, ze sprawa zakonczyla sie po 2 latach od zdarzenia czyli w 2003r. Z tego wynika, ze bylo sporo czasu na zalatwienie problemu zaplaty 10 tys. zl. Niestety sprawa oparla sie o komornika, ktory z pewnoscia dziala zgodnie z prawem i tylko splata zaleglosci moze oddalic widmo zajecia twojego mieszkania.

Powrót