A
aleksandrakrawczyk
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Jestem po pierwszej sprawie , pojednawczej z osobą która zaskarżyła mnie o to ze na portalu społecznościowym poszukiwałam osób przez nią i jej partnera oszukanych tak jak oszukali mnie, podałam jej imie i nazwisko jego tez. Uznałam ,że jest to jedyny sposób aby dotrzec do tych ludzi bo dowiedziałam sie ze nie jestem sama. Kiedyś zgłosiłam sprawe na policje jak mnie oszukała, w zasadzie oszukali ale umorzyli śledztwo , nie poszła wcale sprawa dalej nie została skazana , ale przeciez mnie oszukała i ten fakt sie nie zmienia, zreszta nie tylko mnie. Po moim ogłoszeniu zgłosiły sie osoby tez przez nią i jej partnera oszukani.Mam do spłacałam i spłacam kredyt przez nią. Zlicytowali mi saochód, telewizor i jeszcze co miesiąc płace za nią po 1000 zł. To trwa juz od 2013 roku. Wpadłam przez to wszystko w depresję. Ona mi założyła sprawe o to ogłoszenie. Jak sie bronic. Ja jeszcze nie założyłam sprawy jej o oszustwo bo nie mam narazie pieniedzy. Dowiedziałam sie tylko ,że moge ja oskarżyć z powództwa cywilnego bo jeszcze nie jest za póżno. Jak sie bronic.