M
muniexs
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 16
Zacznę od początku Były mąż mnie i 3 dzieci zostawil. Jestem po rozwodzie 4 lata mam wyrok z sądu zasądzone alimenty na dzieci które placi. Mieszkałam w naszym wspólnym mieszkaniu. Spłacił mnie z tego mieszkania za te pieniądze wyjechałam do innego miasta z dziećmi tam wynajmowałam mieszkanie. Były codziennie wydzwaniał do dzieci sprawdzał co ja robię gdzie jestem. Więc z praca miałam kiepsko. Właściciel mieszkania po roku wypowiedział mi umowę. Nie mogłam znaleźć lokalu więc były zaproponował żebyśmy do niego się wprowadzili. Mieszkam z dziećmi u niego 3 tygodnie nie zapłacił mi alimentów zaczyna się to samo jak byłam z nim. Dzieci wszędzie zabiera wszystko kupuje odsunęły się odemnie. Mieszkam tam gdzie jest największe bezrobocie nie ma pracy. I moje pytanie brzmi czy w związku ze jestem w trudnej sytuacji to czy były może dzieci zabrać mi ciężko wynająć w moim mieście mieszkanie z 3 dzieci i psem nic nie mogę znaleźć a jestem w takiej sytuacji że mi wszystko wylicza i znowu czuje się źle tak jak kiedyś. Mieszkam we wsi zwrócić się do GOPS. Czuje że wladze chce przejąć i najlepiej żebym znikła.