Prosze o porade.

• Autor wątku Autor wątku Martika352
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Martika352

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam, mam 3 letnieg synka,2 lata temu jego ojciec odszedl od nas do innej kobiety. Mieszkamy w uk ojciec jest portugalczykiem. Moj ex widuje sie z synem co weekend i regularnie placi 30£ tygodniowo na jego utrzymanie. Od ponad roku prosze ojca o zgode na paszport aby moj synek mogl zobaczyc swoja rodzine w Polsce ale ojciec dziecka sie nie zgadza. Poza tym, teraz postanowilam oddac synka do predszkola, koszt miesieczny wynosi 800£ wiec poprosilam bylego o pomoc w oplacaniu ten powiedzial ze nie bedzie placil wiecej niz 30£ tygodniowo poniewaz bedzie mial na utrzymaniu kolejne dziecko 10cio letnia corke kobiety z ktora jest od kiedy nas zostawil ona postanowila po kilku latach sprowadzic swoje dziecko do uk. Jest strasznie zlosliwy dla mnie chociaz nic zlego mu nie zrobilam. Za karzdym razem smieje mi sie prosto w twarz i jest dumny z tego. Zostawil mnie poniewaz po porodzie przybralo mi sporo kg a kobieta z ktora jest teraz, wyglada jak modelka,z premedytacja przyjezdza po synka z nia pod moj dom i sie ze mnie wysmiewa. Moze ktos sie zna na angielskim prawie i doradzi mi co moge zrobic.??

Powrót