M
Magdalena655
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, jestem nowa na forum i prosze o porade. Zaczne od tego ze od poczatku stycznia jestem po rozwodzie (za porozumieniem stron). Malzenstwo trwalo 5 lat w ciagu ktorych wzielismy kredyt hipoteczny na mieszkanie i kilka innych kredytow gotowkowych(ja je bralam na swoje dochody). Mieszkanie bylo kupione 4 lata temu ale byly maz sie od roku nie interesuje nim tzn.sama splacam raty, place czynsze i wszystkie oplaty. Dodatkowo w innych kredytach mam ok 30 tys. na ktore w obecnej chwili mnie nie stac (on tez sie tym nie interesuje) i od kilku miesiecy nie place rat, zostalam tez umieszczona w Bik a co za tym idzie stalam sie niewiarygodnym klientem dla bankow. Byly maz pracuje za granica i calkiem niezle zarabia ale nie interesuje sie niczym, grozi mi tez smsami ze zabierze mi wszystko i wyzywa mnie od najgorszych (zneca sie nade mna psychicznie). Nie stac mnie w chwili obecnej na prawnika, wiec prosze o porade bo czeka nas podzial majatku.Jakie sa szanse ze sad przyzna mi 100% prawo do mieszkania skoro sama splacam wszystkie raty zaciagnietych kredytow ? Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich !