Prosze o Szybka odpowiedz!

• Autor wątku Autor wątku Arek1993
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Arek1993

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam! Niedługo bedzie przeprowadzona rozprawa o wyrównanie moich naleznych alimentow od strony ojca. Ojciec nie płacic i sie ukrywał przed prawem. Ale niedawno po 19 latach odezwał sie do mnie i proponuje mi kurs na prawo jazdy nowy telefon itp... Czy to może miec jakikolwiek zwiazek ze sprawa? Ponieważ on twierdzi ze to nie ma zadnego związku. I kiedy pujde na prawo jazdy musze mu wysłac kopie mojej umowy z firma która przeprowadza szkolenia . Czy jest w tym jakiś chaczyk czy przez to mogę nie dostac mo0jejgo wyrównania? To nie jest mała kwota więc chciałbym byc pewien

ja bym na twoim miejscu nie zgadzała się na jego propozycję, w ten sposób może chcieć wykazać, że się toba interesuje, bo ma prawo na karku. jak dostaniesz wyrównanie, sam sobie zrobisz z tych pieniedzy prawo jazdy.

No dobrze ale co z tym moze miec zwiazek ze zasponsoruje mi prawo jazdy ?

Będzie zgrywał przed sądem karnym, że jest porządnym obywatelem z synem o którego się troszczy. Łatwiej wtedy odpowiadać z wolnej stopy (czyli nie siedzieć w areszcie). Co prawda areszt się liczy do całkowitego czasu kary ale areszt jest o tyle gorszy od odsiadki, że nawet o widzenia trudno.

arek zastanów się, dlaczego nagle po 19 latach się odezwał, w momencie, kiedy mu grozi sprawa. to jest tak czytelne, że aż razi po oczach. Wierz mi takie zagrania są dość popularne. Jak chce byc ojcem, zapłaci ci za prawo jazdy po zakończeniu sprawy a jak nie...chyba nie warto go tak nazywać.

Powrót