T
totomasz
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 76
Witam. Proszę Was o radę co mogę zrobić w sprawie zdjęć pojazdu jakie umieściłem na forum. Sprawa dotyczy forum samochodowego. Chciałem uzyskać tam pomoc. Wstawiłem kilka fotek w celu pokazania problemu. Nie umieszczałem numeru Vin ręcznie lecz w temacie jest mój numer Vin ponieważ jest ,,jakby wklejony w zdjęciu'' Zdjęcia pochodzą z aukcji zakupu w USA. Prosiłem na forum oraz w prywatnych wiadomościach żeby administrator usunął temat a przynajmniej żaden zdjęcia. Coś tam reagował, kazał podesłać link żeby nie szukać. Otrzymał link. Zdjęć które umieściłem nie usunął. Odczekał e kolejne tygodnie i napisałem SMS z prośbą, grzecznie aby usunąć same fotki. Zero reakcji. W regulaminie jest wspomniane że to zależy od administratora i jego widzimisię. Kolejną rzeczą jaką zrobiłem to skasowałem konto na forum bo jeżeli nie mam opcji wpływy na zmianę postu czy ingerencji w zdjęcia jak tam umieściłem to nie chce być użytkownikiem takiego forum. Czy jest jakaś prawa strona z której mogę wymusić na administratorze usunięcie wspomnianych zdjęć auta z których można odczytać mój numer Vin? Tym bardziej że sam wypisałem się z tego forum. Proszę o pomoc.