proszę POMOCY

• Autor wątku Autor wątku chwilka83
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

chwilka83

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
witam serdecznie, pozwoliłam sobie napisa, bo mam problem a nie wiem jak go rozwiązać. przeszukałam już tysiące stron ale rozwiązania nie mam dalej. mój chłopak jest na okresie próbnym w policji i postanowiliśmy wziać ślub, przy składaniu ankiety bezpieczeństwa tak to się chyba nazywa, pojawił się problem, ponieważ ja byłam karana chyba w 2002 roku. wyroki posiadają również moi rodzice i siostra. moje pytanie dotyczy rozwiązania tego jak dla mnie poważnego problemu. istnieje jakieś racjonlne rozwiązanie??co z przedawnieniem mojego wyroku??istnieje taka możliwość??jestem już gotowa wyrzec się rodziny ale czy to da pozytywny rezultat???pozdrawiam i bardzo proszę o szybką odpowiedz

no chyba nie ma za bardzo wyjścia, ja miałam podobny problem proponowano mi pracę w policji jednak ze względu na to że mój moąż jest karany nie bylo to możliwe i nie mogłam zostać przyjęta

tylko on jest już przyjęty, ma rok czasu za sobą w policji

Wyrzeczenie sie rodziny nie wykresli Twojej karalności Mało piszesz odnosnie 2002 r w którym byłaś ukarana ?Za co ukarano Cie? Jesli ukarano rodzine i Ciebie za poważne przestepstwo ? To Myśle ze bedzie miało znaczenie ., i nie ma wyjsćia Chłopak Twój straci prace

zostałam ukarana za nieumyślne przekroczenie granicy. a co do reszty wykroczeń moich bliskich to rozboje, narkotyki. zaczęłam czytać o przedawnieniach i moja sprawa już chyba temu uległa. według mojego rozumowania potrzeba było na to 5 lat.

nieumyślne przekroiczenie granicy

Powrót