Protokół zdawczo-odbiorczy - czy działa.

• Autor wątku Autor wątku raf0
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

raf0

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witajcie, jak w temacie. Przyszedłem do nowego miejsca pracy, gdzie osoba zdająca obowiązki od początku ewidentnie nie przypadłem jej do gustu. W związku z przekazem obowiązków były również produkty dla społecznych wolontariuszy, które przekazuje się według regulaminu. Przekazując obowiązki zrobiła to po macoszemu, więc stwierdziłem, że zrobię protokół odbiorczy. Protokół zrobiłem po 2 dniach pracy i wydań magazynowych co oczywiście uwzględniłem w protokole wraz ze skanami wolontariuszy o odbiorze produktów. Podsumowując napisałem stan obecny, czyli po wydaniu „x” produktów przeze mnie oraz stan który zastałem na magazynie. Z racji, że Pani nie chce współpracować zrobiłem to sam i poprosiłem o podpis. Podpis uzyskałem, lecz przyszła następnego dnia dopisać na dokumencie adnotację, że liczyłem stany magazynowe sam bez niczyjej obecności. Pytanie jest takie, czy protokół w powyżej formie obowiązuje i chroni mnie przed ewentualnymi brakami, jakie mogły być na magazynie w czasie którym jeszcze nie pracowałem. Pozdrawiam

Powrót