przedawnienia karne w niemczech

• Autor wątku Autor wątku serek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

serek

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
w 1998 roku zostałem zatrzymany w niemczech za jazde po pijanemu,odbyla sie sprawa w sadzie,zapadl wyrok skazujacy, mialem zaplacic pewna kwote nic wiecej,wyrok przyszedl mi do domu,od tamtej pory przekraczalem granice
krajow unii ale nie niemiecka.czy zeby teraz wjechac do niemiec musze zaplacic ta kwote czy moze jest mozliwe przedawnienie?moze ktos cos wie o takich sprawach?moj adres:serafin1970@o2.pl

Sprawdz na przejściu granicznym w komputerze najprawdopodobniej będziesz z odsetkami

Witam.Nie idż sam,tylko kogoś wyślij.Wiem,że małe sumy 100-200euro były umarzane.Jeśli jesteś na komputerze,to cię wypuszczą,gdy zapłacisz.Inna sprawa,gdy masz do odsiadki,mogło nie ulec przedawnieniu i Cię zamkną.Niech ktoś powie,iż chce uregulować i jaka jest suma.Wtedy będziesz wszystko wiedział.Koleżankę zamkneli na granicy i nie chcieli pieniędzy.

jezelimiles ustalony przelicznik np.15DM za jeden dzien i na przejciu nie bedziesz mial odpowiednich srodkow to na pewno bedziesz musial kare odbyc.jesli nie to do momentu wplaty na konto pieniedzy nie zostaniesz do BRD wpuszczony
Pozdrawiam

idziesz siedzieć jak byk za tą karę co masz do płacenia! musisz zapłacić! tam system prawa jest zorganizowany perfekt, nic ci nie umożą nie łudź się

Powrót