K
karolina.kowalska
Witam pamiętałam , że kiedyś dostałam mandat za bilet a ze wyrzuciłam wezwanie do zapłaty sprzed kilku lat to zadzwoniłam na szanowną windykacje (nie wiem czy rozmowa była nagrywana czy nie nie zostałam o tym ponformowana w każdym razie ) i się zapytałam czy ja mam u nich coś ? Babka mi wyjechała najpierw 2 potem 3 kolejne mandaty z lat 2013 i 2014 zaskoczyło mnie to i ona do mnie kiedy zapłacę i powiedziałam , że nie wiem no i zaczeła mnie straszyć policją żebym głupia nie była ugodę podpisała nawet mnie chciała umówić na spotkanie ale się nie zgodziłam powiedziałam , że sama trafię jak będę chciała dowiedziałam się tylko , że mam dług nie prosiłam o żadne raty , ugody terminy ! Czy ja tym telefonem przerwałam bieg przedawnienia zgodnie z artykułem 778 kodeksu cywilnego ? POMOCYYYY
CZY GDYBY SIĘ OKAZAŁO , ŻE ROZMOWA BYŁA NAGRANA BEZ MOJEJ WIEDZY I ZGODY TO MOGĄ JA WYKORZYSTAĆ CHOC NIE CZUJE SIĘ WINA
CZY GDYBY SIĘ OKAZAŁO , ŻE ROZMOWA BYŁA NAGRANA BEZ MOJEJ WIEDZY I ZGODY TO MOGĄ JA WYKORZYSTAĆ CHOC NIE CZUJE SIĘ WINA
Ostatnia edycja: