przedłużenie umowy MIX w Plus gsm

• Autor wątku Autor wątku Fanbmw
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

Fanbmw

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
witam
posiadam od kilkunastu miesięcy mix w Plus gsm (kwota doładowania 80 zł) zostało mi ostatnich 6 doładowań i plus przygotował ofertę na przedłużenie umowy na 36 doładowań po 50 zł.
Wysłali umowę i telefon ale moja teściowa powiedziała że nie podpisze o tyle, wiec kurier w dniu 08.03 br odjechał z całą zawartością i odesłał do Warszawy.
w dniu 08.03 br rozmowy zostały zablokowane i pieniądze zniknęły z konta, po zalogowaniu się online na numer mojego telefonu pokazało że mam 43 doładowania za 50 zł. Otrzymałem sms z podziękowaniem za przedłużenie umowy i że muszę załadować 2x po 50 zł.
Napisałem email do plus że umowa nie została podpisana i że wszystko zostało zwrócone, w dniu 13.03 br odblokowali rozmowy wychodzące i wróciły środki na konto 30 zł (nie pamiętam ile było w dniu 08.03 br ale mimo darmowych minut bez limitu płace za połączenia telefoniczne, zalogowałem się online na swój numer i pokazuje że mam darmowe minuty stan konta i że mam 43 doładowania po 50 zł (a powinno być 6 po 80 zł) dzwoniłem setki razy do plusa wysyłałem kilka email za każdym razem otrzymywałem odp że taryfa poprzednia została przywrócona i że ilość doładowań zostanie ustawiona jak być powinna, dziś mamy 30.03 i nadal płace za połączenia i nadal mam 43 doładowania zamiast 6. Napisałem reklamacje ale nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi bo plus ma czas!!!
Co robić by odzyskać poprzednie ustawienia umowy i w końcu zakończyć po skończeniu doładowań przygodę z plusem???

Rozumiem, że złożyłeś formalną reklamację?

Taką papierową wysłaną listem poleconym + ZPO?

W takim razie zawiadom UKE o zainstniałej sytuacji.

złożyłem poprzez formularz na stronie plus gsm, napisali mi sms dzisiaj że odp dostane na pismie, poczekam co napiszą w pismie

Powrót