G
Gwiazdeczka0223
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam trafiłam na to forum ponieważ zastanawia mnie pewna sprawa. Otóż ktoś z moch bliskich pracuje w firmie która jest spółką akcyjną. Kilka lat temu w zakładzie zaczęły się przekręty polegające na podmianie dokumentów trwało to przez kilka lat dopóki nie zmienił się prezes. Zamieszany w podmianę tych dokumentów był prezes, kierownicy i jakcyś tam jeszcze pracownicy którzy dzięki całemu przekrętowi odtrzymywali jakieś gartyfikacje. Po pewnnym czasie chyba ktoś doniósl i sprawą zainteresowało się ABW. Ta bliska osoba pracowała w wydziale który w głównej mierze zajmował sie tymi dokumentammi które były póxniej podmieniane. Osoba ta podpisywała część z tych dokumentów ale nigdy tych które były wymieniane bo te podpisywał kierownik ale ogólnie wiedziała że taki proceder istnieje. I w końcu moje pytanie czy ta moja bliska osoba która kilka razy była wzywana do ABW ma się czym martwić czy grożą jej jakieś zarzuty w związku z tym że wiedziała a nic nie powiedziała?
Starałam sie wytłumaczyć najjaśniej jak sprawa wygląda i mam nadzieje że ktoś zrozumie i odpowie.
Starałam sie wytłumaczyć najjaśniej jak sprawa wygląda i mam nadzieje że ktoś zrozumie i odpowie.