L lunmarjel Nowy użytkownik Dołączył 12.2020 Odpowiedzi 6 28 Grudzień, 2020, #1 Mam pytanie: Czy skazany odbywający karę w zk typu półotwartego może być przeniesiony do zk tego samego typu lub do zk posiadającego taki oddział?
Mam pytanie: Czy skazany odbywający karę w zk typu półotwartego może być przeniesiony do zk tego samego typu lub do zk posiadającego taki oddział?
forg Praktyk Dołączył 10.2009 Odpowiedzi 20 517 29 Grudzień, 2020, #2 Oczywiście. Zgodnie z przepisami.
E eMirabella Nowy użytkownik Dołączył 11.2013 Odpowiedzi 23 30 Grudzień, 2020, #3 lunmarjel napisał: Mam pytanie: Czy skazany odbywający karę w zk typu półotwartego może być przeniesiony do zk tego samego typu lub do zk posiadającego taki oddział? Kliknij, aby rozszerzyć... Tak. Mogą przewieźć drania nawet na drugi koniec polski na przykład w celu wykonania z nim czynności procesowych
lunmarjel napisał: Mam pytanie: Czy skazany odbywający karę w zk typu półotwartego może być przeniesiony do zk tego samego typu lub do zk posiadającego taki oddział? Kliknij, aby rozszerzyć... Tak. Mogą przewieźć drania nawet na drugi koniec polski na przykład w celu wykonania z nim czynności procesowych