D
Daniel97
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam! mój problem jest następujący. uczę się w szkole zawodowej o profilu lakiernik pojazdów samochodowych. muszę się dowiedzieć czy jest możliwość przeniesienia do innej szkoły, mianowicie szkoły zawodowej o profilu monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie. lakiernictwo mi się bardzo podoba ale zdaję sobie sprawę ze szkodliwości dla zdrowia tej pracy, poza tym zawód ten nie jest trafiony pod względem przyszłości. mój Ojciec jest szefem firmy betoniarskiej i w tym kierunku wolałbym działać. tutaj muszę nadmienić, że byłem już w technikum jako technik budownictwa ale nie powiodło mi się i nawet chciałem się przenieść do w/w zawodu ale wszyscy mnie namawiali żebym tego nie robił, było dla mnie zbyt ciężko z racji tego, że nie jestem zwyczajny do nauki i siedzenia ciągłego nad książkami. w rezultacie nie zdałem z samej matematyki, nie dostałem promocji może dlatego, że w następnej(2) klasie jest matematyka rozszerzona. Sedno sprawy - czy jest możliwość przeniesienia do innej szkoły zawodowej po pierwszym półroczu. jeśli coś to zmieni to dodam, że 14 marca kończę 18 lat. proszę o odpowiedzi wnoszące jak najwięcej do tej dyskusji.