Przeniesienie sie z kierunku Administracja na Prawo

• Autor wątku Autor wątku ewela089
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

ewela089

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
Chciałabym sie dowiedziec czy mozliwe jest przeniesienie sie (na drugim roku studiow stacjonarnych licencjackich)z administracji na prawo-ale chodzi mi tutaj dokladniej o to abym na prawie rowniez byla na drugim roku.W koncu wiekszosc przedmiotow sie pokrywa . A moze jest mozliwosc zaczecia prawa na drugim roku jednoczesnie nie rezygbujac z administracji? O ile pierwsza opcja przeniesienia sie ,na logoike,wydaje mi sie calkiem orawdopodobna(po zaliczeniu roznic programowych)to juz drugiej opcji nie jestem taka pewna ,wiec licze zd ktos kto sie na tym zna podpowie mi jak sprawa tu wyglada:) Najchetniej w zasadzie kontynuowalabym oba kierunki jednak chcialabym wiedziec czy istnieje mozliwosc nie zaczynania orawa od pierwszego roku. Ps. Studiuje na wpia Uwm ;)
Pozdrawiam serdecznie,dziekuje za wszelkie odpowiedzi.

To nie jest pytanie na forum prawne tylko do dziekanatu, ewentualnie regulaminu studiów.

Za moich czasów można było takie machinacje przeprowadzac tzn. jesli było sie studentem uniwerku na II i wyższym roku, można było "wpaść" na II rok prawa, a przedmioty z pierwszego roku zaliczac jako różnice programowe. jak jest teraz - ponownie odsyłam do własciwego dziekanatu.

Powrót