Prześladowanie

• Autor wątku Autor wątku Fatamorgana9865_
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

Fatamorgana9865_

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Dzień dobry
Wczoraj miałam incydent związany z policja.
Otóż jakiś mężczyzna szedł za nami w centrum, zgłosiłam sprawę policji i ochronie ale oni nic nie zrobili.
Ktoś zaczął wyciągać pojedyncze słowa na mój temat i krzyczeć w tłumie.
Pojawiły się zarzuty jakiś ludzi których nie znam, jakby oni robili zamieszanie.
Chodzi o to ze po zgłoszeniu policja zachowuje się natarczywie.
Znów włączyły mi się kamery w komputerze i ciagle ktoś mnie podsłuchuje.
Nie mam żadnej kartotek, mało tego nie mam nawet mandatu a oni nie chcą się odczepić.
Grożono mi nawet ze odbiorą mi dziecko itd.
Znów nie robią nic i odbierane mi są moje prawa.
Jestem samotna matka, i zmagam się z prześladowaniem.
Kontaktowałam się z wszystkimi już urzędami, ale ciagle jest to samo.
Zastanawiam się czy to może nie jest jakaś prowokacja, lub sprawa polityczna.
Jakbym miała podsłuchy w mieszkaniu, ktoś ciagle do mnie mówi, jakieś pierdoly w dodatku ktoś jakby celowo sprawdzał pocztę, wszystkie moje prywatne osobiste rzeczy.
O wprowadzeniu w błąd w internecie nie wspomnę, bo ktoś celowo pvrzekierowywuje mnie na strony zupełnie nie zgodne z tematem.
Moje posty dotyczące mojej sytuacji są usuwane.
Chce wiedzieć jakim kurde prawem ktoś narusza moje osobiste rzeczy.
Czy to jest normalne?To nie jest kurde legalne.

Ten głos który rzekomo slysze to ciagle zastraszanie, ze coś mi zrobi, ze mi coś podłoży. Naprawdę zaczynam się bać, bo ja mówię swoje a oni mi kurde swoje. Nie rozwiązują żadnych kurde problemów tylko ciagle jakieś dręczenia i wyciąganie trudnych dla mnie momentów. Istny koszmar. Ciężko wytrzymać, lub spać jak mi ktoś non stop gada, myślałam ze to z urządzeń elektrycznych lub od sąsiadów ale nie do jest jakby z wentylacji lub gniazdek. Sprawa jest poważna, bo mam dorastającą córkę i nie chce aby ktoś ja lub mnie obserwował w intymnych momentach. A tak właśnie jest! Więc zatem moje pytanie, co powinnam zrobić? W takiej sytuacji? Mamy okres świat, gdy weszłam dziś do łazienki to ktoś mi mówi wesołych świat. Takie sytuacje nie maja miejsca bytu, ani w Polsce ani w UK, podejrzewam ze może to być jakiś policjant zboczeniec albo innym popapraniec bo nie ma innego wyjaśnienia.

Łamane są moje prawa człowieka i muszę wiedzieć kogo powinnam oskarżyć, bo tak to se mogę tylko gadać. Potrzebuje gotowych rozwiązań żeby pociągnąć te osoby do odpowiedzialności, bo widzicie jak jest. Zaraz będą się argumentować jakimiś pierdolami lub zwalniać się i uciekać za granice, a są non stop manipulacje. Resetowane były kamery, ktoś wchodził do mojego mieszkania. Sprawa jest mega poważna. Ktoś mnie nagrywa w momentach intymnych i wrzuca to wszystko do sieci po czym usuwa aby nie było śladów. Policja robi ze mnie idiotę, to chyba widać ze to oni i ich działania. Bo nie widzę innego rozwiązania... Musi to być albo wywiad, albo policja, albo prywatny cyberdetektyw który donosi policji. Wokół mnie dochodzi do dziwnych sytuacji takich jak np. odgrywanie sytuacji, jakieś kłótnie, prowokacje, zastraszanie, ktoś nas skłóca, dostaje informacje o których nie powinnam wiedzieć a gdy to zgłaszam to ja jestem atakowana. Ewidentnie coś się kurde dzieje, tylko nie mam pojęcia co i po co? Ktoś mnie pyta o sprawy polityczne, o moja sytuacje a potem poniża jak śmiecia. Np. obserwował jak się kapie, po czym wyzywał od kur,,... i szmmm. Ciagle kręcą się jacyś celebryci i słyszę zastraszania, bo ja widziałem to , albo tamto za każdym razem. Jak już jestem blisko to nagle w mieszkaniu jest cisza. Mam podejrzenie, ale żadnych dowodów. Ktoś pvrzekierowywuje połączenia, ze słyszę obcy głos. Dużo się ogólnie dzieje. Wyciągane są jakieś moje wypada lub trudne momenty w życiu. Cały czas jestem dyskryminowana i nawet nie migi skorzystać z GP bo ciagle ktoś odstawia teatr lub za mną chodzi. Mówię poważnie, doświadczam czegoś takiego, jestem wlatywana w sprawy o których nie mam nawet pojęcia ale dziś po zgłoszeniu na policję to od razu włączyła mi się lokalizacja. Więc sprawa jest jasna, przynajmniej dla mnie. Wcześniej jeden policjant groził mi bronią na klatce schodowej, ostatnio znów mnie zastraszali i chciałem wtargnąć do mieszkania po tym jak zglosialam ze ktoś za mną idzie. Widać ze jest to celowe działanie. Ja nie znam nikogo z policji i raczej nikt z mojej rodziny tam nie pracuje, więc tym bardziej kurde nie rozumiem po co ktoś miałby to robić? Proszę o jakieś namiary, bo obawiam się ze może mi się coś stać.

W dodatku ktoś jakby celowo podsłuchiwał moja rodzine nagrywał i a potem sprzedawał scenariusze do seriali lub filmów Yuutube. Wiem jak to brzmi, ale zostały wykradzione moje prywatne dane z komputera i również ktoś próbował nagrywać filmy. Są prawa autorskie które wyraźnie zakazują wykorzystywania cudzych dzieł lub prac. Grozi za to odpowiedzialność karna, mimo to ktoś ewidentnie miesza i myśli ze może tak robić. Podejrzewam ze mogą stać za tym osoby wpływowe lub na stanowiskach, ktoś naprawdę słowo w słowo cytuje moje wypowiedzi i inspiruje się moimi komentarzami online. Obraca sytuacje i przeciąga w celu uniknięcia konsekwencji karnych. Tak to właśnie wyglada, ogólnie okolica w której mieszkamy jest zastraszona, sąsiedzi się boja a ja to już nawet nic nie powiem. Tylko mnie się dyskryminuje, jakby ktoś manipulował. No nie umiem tego jakoś jaśniej powiedzieć. Może to być jedna osoba, ale i tez jakaś grupa osób.

Również ktoś kopiuje moje reakcje na sytuacje, moje sytuacje lub problemy łub np. niepełnosprawność moich sióstr a potem mówić mi pierdoly o tym ze mój ojciec 25 lat temu zgłaszał mnie na policję ze chodziłam na wagary. Ze byłam karana za stalking. Takich sytuacji miałam mnóstwo, jakieś hałasy jakby zagłuszanie lub alarm w mieszkaniu. Odwraca sytuacje, aby coś na mnie znaleźć, choć kurde to nie możliwe. Zaczynam powoli obawiać się o swoje życie, o to czy jestem bezpieczna tu gdzie mieszkam ale tez o swoją rodzine bo wątpię aby te osoby zostawiły mnie w spokoju. Niby żarty, a za plecami szukanie aby wbić mi nóż w plecy. No kurde do dręczenia dochodzi dzień w dzień, jak wychodzę z domu to jestem śledzona, a w domu podsłuchiwana. Ktoś mnie obserwuje co oglądam i manipuluje kontentem. Abym oglądała wyznaczone treści, obawiam się o to co będzie dalej bo chronione są osoby przemoc-owe a normalni ludzie traktowani są jako oszuści. Nie będę brała ochrony ale obawiam się o swoją przyszłość bo ktoś ewidentnie niszczy mi życie i mojej rodzinie. Nie mam nawet pojęcia, co się kurde dzieje? No i po co? Ktoś musi robić to celowo, bo nie widzę innego powody. Kończę licencjat i nie mogę zdać pracy bo wciąż mi pokazują się jakieś błędy lub zmieniane treści a potem słyszę głos ze powinnam iść do biblioteki jakby manipulował sytuacja. Ignoruje non stop, ale on kurde gorzej ciagle i przekształcą mi prace abym nie dostała dobrych ocen. Ja nie chce słyszeć żadnych argumentów, jeśli chodzi o swoje życie bo nie zamierzam tolerować żadnych manipulacji. Nic nikomu nie jestem winna. I nic nie zrobiłam. Więc jeśli kos myśli ze ma do tego prawo to jest w błędzie. Boje się wyjść z domu, dziecko zaprowadzić do szkoły i żyć normalnym życiem. Bo wciąż jest coś, lub jakaś sytuacji, idę ulica to ludzie się na mnie gapia. Faceci jak zwierzęta, grożono ze mnie zgwałcą. To jest w kółko to samo, każdego dnia. Nie życzę nikomu czego takiego. To sen dzieje od jakichś 5 lat notorycznie. Ciagle jestem z kimś lub czymś kojarzona, jest tak złe ze już kurwa nie mam pojecia jak można być takim człowiekiem.

Musisz jak najszybciej udać się do najbliższego Szpitala Psychiatrycznego. Potraktuj moją radę poważnie.

a potem słyszę głos ze powinnam iść do biblioteki jakby manipulował sytuacja. Ignoruje non stop, (...)

Masz objawy schizofreniczne. Skontaktuj się z psychiatrą w celu leczenia tej choroby.

Powrót