G
Gruby59
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
a jak drodzy internauci skomentujecie tytuł . Powinno to być raczej "wrogie przejęcie ' od najbliższej rodziny. Najbliższej bo zona to jakby najbliższa rodzina choć niektórzy mówią " to obca baba" ale to najłatwiejsze .Oszukać okraść ojca , matke , męża . Wrogie przejęcie (wp) bo tego wzoru okreslenia będę starał się trzymać . Otoż wspomniane wp polega na tym ,iż moja żonka poznawszy świerzego popychacza postanowili zabawić się na mój rachunek, i robią wszystko i ( sporo juz im się udało bo byłem slepy ) żeby całkowicie zawładnąć całym moim majątkiem czyli domem , działką , samochodem ,kontami w Bankach itp . Musze tutaj wspomnieć ,że mamy takie prawo które chroni szczelnie kobiety ,zony ,matki . Pozwala im się na wszystkie numery swiata podciągając ich działanie pod tkzw dobro ogolne , społeczne a najlepiej dobro dziecka. To wszystko sciema w świetle prawa bo prawo nie chroni ofiar tylko oprawców . Tak może do sena choć w dwa zdania . Otoż na podstawie zfałszowanych dokumentów świadczących o mojej niby winie , a dochodzenie w sprawie sfałszowanych podpisów , zdjęć i innych dokumentów trwa juz 3 lata ( biegli , grafolodzy ) . Natomiast Sądy nie czekają na wyniki takich ekspertyz tylko szybko zaocznie na bazie tak zrobionych dokumentów wydają wyroki .To samo komornicy . Wystarczy dać komornikowi krzywy wyrok z krzywą klauzulą wykonalności a windykacja przebiego błyskawicznie . Komornik stwierdził lakonicznie ,że jego to nie interesuje bo on nie jest od weryfikacji prawdziwości dokumentów tylko od zarabiania kasy na takich jak ja . Czyli wczesniej zwindykuje i za grosze rozsprzeda moj cały majątek a później ja będę mogł sie ubiegać od żony zwrotu jak już nic nie bedzie miała bo wszystko przebalują . Takie stanowisko zajęla i prokuratura bo im też się nic nie chce . Dopoki nie będzie wynikow ekspertyz niczego się nie da wstrzymac . Więc moi drodzy bądżcie czujni , bo to juz plaga . Nazwiska wszystkich uczestników czyli żony, sędziów , komornika tej nie ciekawej opowiastki chetnie udostepnię wraz numerami akt sadowych ,komorniczych itp .Kazdemu kto o to poprosi lub zapyta tak ku przestrodze .
Ostatnia edycja: