Przez nieuwaznosc nie mam orzeczenia :(

• Autor wątku Autor wątku Leniuch_z_Silezii
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

Leniuch_z_Silezii

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
18
(mam chore kolano)
kiedy bylem ostatni raz z wizytem do lekarza ortopeda (w marzece), myslalem ze "sporo zdjecie RTG jest w komputere u lekarza, to lekarz widzie", i prosilem lekarza uzupelnic wniosek o niepelnosprawnosci;
ale lekarz nie zauwazyl RTG, i napisal mi tylko "Zalecenia: .... na prosbe pacjenta wypisano wniosek o niepelnosprawnosc - brak wskazan ortopedycznych o niepelnosprawnosci"; az po wizycie zauwazylem ze lekarz chiba nie widziel RTG, ale mowiono mi "nie problema, kiedy bede kolejny wizyta, lekarz bede widziel RTG i bede uzupelnil wniosek";
inna lekarz uzupelnila wniosek z RTG i prawidlowym diagnozem, ale komisja do orzeczenia widziela "Zalecenja...", i nie dostalem orzeczenia;
Kolejny wizyt bede az w marzecu;
ale teraz mam "zwolnienie z partycypacji" (przedluzenie bezoplatnego pobytu) chiba tylko do koncia grudnia;
Jak zadbac o ten "orzeczenie o niepelnosprawnosci", czy li o "zwolnienie z partycypacji"?

P. S. Lisc o zwolnienje z partycypacji... jak prosic o ten list? Chocza z by kserokopia.... Bo kierowniczka osriodka dla uhodcow mowila mi "list byl na recepcji", i nie dala mi... (matka, moz byc, wziala sobie ten list, ale matka nie bede dala mi, matka bardzo nie lubi mi)

Ostatnia edycja:
Powrót