V
viola1
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Pracuję jako pomocnik piekarza tzn. mam taką umowe ale wykonuje zupełnie co innego a mianowićie jestem sprzedawcą w sklepie piekarniczo - cukierniczym. Byłam na zwolnieniu lekarskim. Po powrocie ze zwolnienia szef oznamił mi iż przenosi mnie na inny sklep, który mieści się w tej samej miejscowości z tym że o wiele dalej. Nie jest mi to na reke ponieważ mam do niego bardzo daleko i panuje tam nie miła atmosfera - zamontowane są kamery, szef siedzi non stop nad głową, wymagania o wiele większe niz w poprzednim miejscu pracy. No więc wracając do mojego powrotu - powiedziałam mu że nie chce pracować w innym miejscu. On na to że w takim bądz razie mam napisać podanie iż rezygnuję z pracy i się zwalniam. Co mam zrobić? Czy on może mnie przenosić z jednego miejsca pracy w drugie? Poza tym czy mogę w razie czego mieć do niego jakieś zarzuty? Czy on robi coś źle? Jak wogóle mam napisać to wypowiedzenie?
Ps. czas na jaki zostałam zatrudniona na czas okreslony który obejmuje od 17.10.05 - 17.01.08r.
Ps. czas na jaki zostałam zatrudniona na czas okreslony który obejmuje od 17.10.05 - 17.01.08r.