*** przypadkowe wejście

• Autor wątku Autor wątku Maddie92
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

Maddie92

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam. Ostatnio czytając pewny artykuł natknęłam się na link do strony powyżej i niechcący na niego weszłam. Wyświetliło mi, że strona jest zablokowana z powodu nieodpowiednich treści. Był tam tez mój IP z adnotacja ze idzie do organów ścigania. Od razu stronę wyłączyłam. W internecie zaczęłam czytać o co chodzi z ta strona. Ludzie piszą, ze można nawet iść do więzienia, ze to jakaś strona nielegalna. Ja nigdy wcześniej o niej nie słyszałam, weszłam kompletnie bez zastanowienia. Czy ktoś wie czy to prawda? Czy faktycznie mogę mieć poważne problemy za wejście ?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Przecież już dostałaś odpowiedź. Po co zakładasz nowe wątki?
To jest taki straszak żeby po nocach nie można było spać. Standardowa strona która się wszystkim wchodzącym wyświetla.

Pejotwroc napisał:
Przecież już dostałaś odpowiedź. Po co zakładasz nowe wątki?
To jest taki straszak żeby po nocach nie można było spać. Standardowa strona która się wszystkim wchodzącym wyświetla.

Czyli słyszałeś już o tej sprawie od kogoś ? I wiezienie za wejście na ta stronę mi nie grozi?

świrusy z karaczana lubią postraszyć naiwne panny, nic więcej. Nikt cię nie wyśle do więzienia, to absurd. Zażartowali z ciebie, nie przejmuj się tym więcej.

makary1974 napisał:
świrusy z karaczana lubią postraszyć naiwne panny, nic więcej. Nikt cię nie wyśle do więzienia, to absurd. Zażartowali z ciebie, nie przejmuj się tym więcej.

Dzięki za otuchę. To ogólnie były informacje na różnych forach i po prostu boje się.

Przede wszystkim ty na ta stronę nie weszłaś. Żeby na nią wejść musiała byś się sporo natrudzić i pokonać wiele przeszkód. Ty właśnie trafiłaś na pierwszą przeszkodę która w twoim przypadku okazała się skuteczna. Śpij spokojnie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót