przywlaszczenie mienia w szwecji.

• Autor wątku Autor wątku julia1234567
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

julia1234567

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Mieszkalam u moje partnera w Sztokholmie, bedac po za granicami Szwecji wyslal mi wiadomosc ze konczy nasz zwiazek. Ok. Niestety tak juz wzyciu jest, wiec wrocilam do Hamburga. Po miesiacu odeslal mi czesc moich rzeczy ale reszta tj. telewizor, dywany, marmurowa rzezba..... i wiele innych, nadal jest u niego. Proponowalam mu ze po nie przyjade, ale on sobie tego nie zyczy, dla mnie osobisty odbior jest korzystniejszy cenowo ( pomoc rodziny ktora mnie nie kosztuje) i pewnosc ze wszystko odzyskam. Bo wlasnie co do tego mam obawy!! On chce aby jego dobry kolega zawiozl moje rzeczy gdzies kolo Olsztyna do Polski a ja, je sobie stamtat mam odebrac! Lub mam zamowic przewoz. Stawia mi terminy i pisze ze to on bedzie mi stawial warunki. Czuje sie przez niego oszukana, wykorzystana!!! Zaznaczam ze, ja tylko chce odebrac moje rzeczy . Prosze o jakies informacje co w tym przypadku mam zrobic, jadac z Hamburga do Stokholmu i nie odzyskujac rzecy jest bezsennsu. Dodam ze kazdy kto zna ta syluacje mowi, ze nie powinnam sie godzic na jego propozycje, czyli odbior z Polski. Prosze o informacje. Pozdrawiam kasia

Powrót