A
Angela_2016
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam,
Mam córeczke 4 letnią. Czesto sprzedaje po niej ciuszki głównie na OLX.
Dodaje również zdjęcia jak jest w danym ciuszku ubrana wiec zdjęcie ląduje w internecie, zdaje sobie z tego sprawe.
Dziś przegladając aukcje na ALLEGRO, zauwazylam ze ktos wystawil te same spodnie, które ja sprzedawałam. Na zdjęciu głównym jest moje dziecko ubrane w te spodnie. Widać twarz, wszystko tak jak w oryginale.
Pisałam do tej Pani rano że prosze o usuniecie bo to moje zdjecie.
Minelo 16 godzin. Zdjęcie nadal jest.
Co moge zrobic w tej sprawie ?? Allegro da tylko pouczenie...o ile wogole cos zrobią. Pozostaje mi sąd?
Czytałam że moge także ubiegać się o jakieś odszkodowanie ? Czy mam szanse coś ugrać?
Nie pisz posta pod postem, przez 20 minut jest dostępna opcja -
Regulamin §8
Mam córeczke 4 letnią. Czesto sprzedaje po niej ciuszki głównie na OLX.
Dodaje również zdjęcia jak jest w danym ciuszku ubrana wiec zdjęcie ląduje w internecie, zdaje sobie z tego sprawe.
Dziś przegladając aukcje na ALLEGRO, zauwazylam ze ktos wystawil te same spodnie, które ja sprzedawałam. Na zdjęciu głównym jest moje dziecko ubrane w te spodnie. Widać twarz, wszystko tak jak w oryginale.
Pisałam do tej Pani rano że prosze o usuniecie bo to moje zdjecie.
Minelo 16 godzin. Zdjęcie nadal jest.
Co moge zrobic w tej sprawie ?? Allegro da tylko pouczenie...o ile wogole cos zrobią. Pozostaje mi sąd?
Czytałam że moge także ubiegać się o jakieś odszkodowanie ? Czy mam szanse coś ugrać?
Nie pisz posta pod postem, przez 20 minut jest dostępna opcja -
Ostatnia edycja: