psychczne i fizyczne znęcanie się

• Autor wątku Autor wątku ewka81ctz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

ewka81ctz

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
przyjechałam do angli z córką za namową jej ojca żeby żeby miała obok dwoje rodziców.jedynym warunkiem przyjazdu było to że nie będziemy razem i będziemy wspólnie wychowywać córke. ale zaraz po przyjezdzie okazało sie że on sobie takiego układu nie wyobraża, i zaczeło sie. zagroził że jeśli z nim nie będe to mi zabierze córke. na początku zabronił mi pracować ale ze względów materialnych i namową znajomych zgodził się.ale nie mogłam dłużej zostawać w pracy kiedyś zostałam 3godz to mnie zwyzywał i zbił w aucie na parkingu widziała to moja znajoma jeśli będzie taka potrzeba to zezna to w sądzie. wykasował mi kontakty z telefonu bo to moi kochankowie musze myśleć tak jak on nawet mnie ubiera . jak mówie że nie chce z nim być to mnie poniża i zastrasza że mnie zniszczy że zabieże dziecko i będe ją widziała kiedy on będzie chciał. zmusza do stosunku ostatnio mnie zgwałcił i to była moja wina bo on ma potrzeby.córka ma 9lat i jest świadkiem większości tych sytuacji nie chce takiego życia dla córki. schował jej paszport i nawet nie mam jak uciec.nie mam żadnych środków finansowych.co mam zrobić nie mam żadnych nagrań bo się go boje jak by zobaczył że nagrywam chyba by mnie zabił

Powrót