L
LenusiaB
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
pytanie- do kogo moge sie zwrocic w sprawie psychicznego molestowania mojej 10 letniej coreczki?
-chwilowe prawo pobytu zamieszkania dziecka posiada ojciec Niemiec
Na moje prosby i blagania Jugendamt nie reaguje, szkola jest tez po stronie ojca.
sad mi ja zabral poniewaz musialam zmienic miejsce zamieszkania ze wzgledu na prace .
Rodzicielstwo nad dzieckiem mamy oboje.
Mam uczucie ze ze wzgledu mojego polskiego obywatelstwa i pochodzenia nikt nie reaguje na moje skargi
czy znana jest komus polska instytucja , albo osoba na terenie Niemiec do ktorej moge sie zwrocic o pomoc?
probowalam do Rzecznika praw dziecka w Warszawie, ale nie odpwiedziano mi na maila.
czy Konsul moze w czyms pomoc?
w sadzie-przegrywam sprawe za sprwa i poprzez nie zadluzylam sie.
-chwilowe prawo pobytu zamieszkania dziecka posiada ojciec Niemiec
Na moje prosby i blagania Jugendamt nie reaguje, szkola jest tez po stronie ojca.
sad mi ja zabral poniewaz musialam zmienic miejsce zamieszkania ze wzgledu na prace .
Rodzicielstwo nad dzieckiem mamy oboje.
Mam uczucie ze ze wzgledu mojego polskiego obywatelstwa i pochodzenia nikt nie reaguje na moje skargi
czy znana jest komus polska instytucja , albo osoba na terenie Niemiec do ktorej moge sie zwrocic o pomoc?
probowalam do Rzecznika praw dziecka w Warszawie, ale nie odpwiedziano mi na maila.
czy Konsul moze w czyms pomoc?
w sadzie-przegrywam sprawe za sprwa i poprzez nie zadluzylam sie.