Pytanie o studia

• Autor wątku Autor wątku Golfero320
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

Golfero320

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam

jestem studentem leśnictwa na ostatnim semestrze w studiach inżynierskich
i dostałem wczoraj telefon z dziekanatu ze mam dzis stawić sie u rektora więc poszedłem z rana spotkac sie z tym rektorem który zaczął mnie wypytywać jak mi jest na studiach i na którym roku jestem
ja mówie ze bardzo dobrze i wgl ze na 4 roku a on do mnie takie cos " dobrze dobrze ale niestety nie mam dobrych dla Pana wieści otóż miał Pan incydent z indeksem (na 2 roku miałem taki incydent ale zostalem ukarany za to rokiem nauki w plecy ) i niestety ta sprawa się jeszcze nie przedawniła ( twierdził ze przedawnienie tego trwa 5 lat a dopiero 2 upłynęły i 3 teraz leci rok ) więc z przykrością informuję Pana że nie pozwolę Panu skończyć tych studiów w tym semestrze ponieważ później w dokumentach bedzie widniało że osoba z takim czyms skonczyla u nas studia" i mi dał dwa wyjścia w sumie to 3 wyjścia albo sam zrezygnuje ze studiów, albo mnie wyrzucają, albo jeszcze ze mam od początku studia zaczynac bo do przedawnienia tego zostały jeszcze 3 lata... bo 5 lat wążne
nie wiem co mam zrobic powiedział ze daje mi czas na odpowiedz do konca tego tygodnia z weekendem włącznie i w następnym tygodniu mam dać im odpowiedz na co sie zdecydowałem .... Moje pytanie brzmi czy jest na to jakas ustawa po chciałbym zaznaczyc ze na zadna ustawe ani paragraf sie nie powołał i czy mogą sobie 2 razy ukarac za jedna rzecz. Jak wiadomo sytuacja nie cierpi zwłoki bo mam czas do konca tego tygodnia z weekendem włącznie na odpowiedź

Proszę o pomoc

Powrót