A
Adrian2157
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam,mam pytanie do państwa.
Moja dziewczyna chodzi do LO w krakowie.
Uczy się bardzo db,z wszystkiego ma same 4.
Jest tylko problem z angielskim,ale nie wynika to z jej winy,tylko z winy nauczycielki,która wyżywa się na uczniach.
Otóż,zapowiada sprawdzian. A na sprawdzianie,materiały,zadania,których nie omawiała,nie ma ich w zeszycie,podręczniku,po prostu nie mieli z nim styczności.A co za tym idzie,nie są w stanie sie tego nauczyć.
I takim własnie sposobem,moja zdolna dziewczyna ma juz 4 jedynki.
Rozmowa z wychowawca na ten temat,została przeprowadzona.
Wychowawca który podjął próbę rozwiązania problemu,został wyśmiany.
Jakie teraz podjąć kroki? Podobno rozmowa z dyrektorem,nic nie da,bo jest to nauczycielka,która pracuje w szkole już ładnych parę lat,i ma tak zwane "plecy",to nie pierwsza sytuacja ze niesprawiedliwie ocenia uczniów.
Petycje również w tym przypadku nie wiele zdziałają.
Może jakieś organy wyższe ?
Pozdrawiam,czekam na odpowiedzi,gdyż jest to ostatnia klasa LO przez co dziewczyna się stresuje że nie zostanie dopuszczona do matury.
Moja dziewczyna chodzi do LO w krakowie.
Uczy się bardzo db,z wszystkiego ma same 4.
Jest tylko problem z angielskim,ale nie wynika to z jej winy,tylko z winy nauczycielki,która wyżywa się na uczniach.
Otóż,zapowiada sprawdzian. A na sprawdzianie,materiały,zadania,których nie omawiała,nie ma ich w zeszycie,podręczniku,po prostu nie mieli z nim styczności.A co za tym idzie,nie są w stanie sie tego nauczyć.
I takim własnie sposobem,moja zdolna dziewczyna ma juz 4 jedynki.
Rozmowa z wychowawca na ten temat,została przeprowadzona.
Wychowawca który podjął próbę rozwiązania problemu,został wyśmiany.
Jakie teraz podjąć kroki? Podobno rozmowa z dyrektorem,nic nie da,bo jest to nauczycielka,która pracuje w szkole już ładnych parę lat,i ma tak zwane "plecy",to nie pierwsza sytuacja ze niesprawiedliwie ocenia uczniów.
Petycje również w tym przypadku nie wiele zdziałają.
Może jakieś organy wyższe ?
Pozdrawiam,czekam na odpowiedzi,gdyż jest to ostatnia klasa LO przez co dziewczyna się stresuje że nie zostanie dopuszczona do matury.