M
marcin62
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
witam, zakupiłem pojazd z komisu B, gdzie do komisy wstawiła firma A. posiadam fakturę pomiędzy A-B jednak w A w dowodzie jest współwłaściciel (żona) i przyczepili się że mam pół samochodu w Wydziale Komunikacji. Kazali oświadczenie że żona zgadza się na sprzedaż z A do B, dodam że nie jest wymieniona żona gościa we wpisie do działalności gosp. Ja C mam fakturę z B.
Problem 2 polega na tym, że w dowodzie rejestracyjnym i ks.pojazdu A jest inny adres zamieszkania niż obecny aktualny adres zamieszkania właściciela firmy A - na fakturze z pieczątki między A -B. Czyli nie zmienił w dowodzie i książce pojazdu zmiany adresu zamieszkania. Firma A siedziba firmy i adres zamieszkania w tym samym miejscu.
w związku z powyższym usłyszałem, że nie jestem właścicielem pojazdu i odrzucili wniosek o rejestrację... co można zrobić, Nazwisko, pesel wszystko się zgadza tylko adres się nie zgadza...
co robić i czy tak mogą w WK postąpić. Nic nie chcieli powiedzieć, pomóc etc...
Problem 2 polega na tym, że w dowodzie rejestracyjnym i ks.pojazdu A jest inny adres zamieszkania niż obecny aktualny adres zamieszkania właściciela firmy A - na fakturze z pieczątki między A -B. Czyli nie zmienił w dowodzie i książce pojazdu zmiany adresu zamieszkania. Firma A siedziba firmy i adres zamieszkania w tym samym miejscu.
w związku z powyższym usłyszałem, że nie jestem właścicielem pojazdu i odrzucili wniosek o rejestrację... co można zrobić, Nazwisko, pesel wszystko się zgadza tylko adres się nie zgadza...
co robić i czy tak mogą w WK postąpić. Nic nie chcieli powiedzieć, pomóc etc...