A
Allan184
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 123
Czy obowiązuje coś w rodzaju Rejonizacji Urzędów Pracy?w moim mieście są 3 czy mogę sobie wybrać,czy muszę iść do konkretnego i skąd mogę się dowiedzieć do którego należę?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzwonił Pan do któregokolwiek?Allan184 napisał:jak sprawdzić który do mnie należy?
A co to za adres?Allan184 napisał:Pojechałem do Grodzkiego ale on jest najdalej położony względem mojego adresu zameldowania
Dla miasta Kraków - grodzki, dla Powiatu - powiatowy.Allan184 napisał:który do mnie należy?
Mieszka Pan w samym Krakowie czy w okolicznych gminach? WUP-y (wojewódzkie) nie rejestrują bezrobotnych.Allan184 napisał:no właśnie byłem w Grodzkim,a jest najdalej położony,co znaczy że jest nadrzędny kto może z niego korzystać?
Więc grodzki.Allan184 napisał:w samym Krakowie.
I tam ma Pan meldunek?Allan184 napisał:w samym Krakowie.
Najwidoczniej pracodawca nie wyrejestrował Pana z ubezpieczenia...Allan184 napisał:A Czy orientują się Panowie,jeśli w Urzędzie powiedzieli mi że widnieje w mojej rubryce że pracodawca nie wyrejestrował mnie z Ubezpieczenia zdrowotnego praca wykonywana w okresie Kwiecień-Czerwiec 2016 i po tym okresie nie wykonywałem u niego świadczenia pracy