Z
Zajaczek90
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam, otóż mam dziwne pytanie w sprawie reklamacji butów z CCC, w dniu 24.03.2015 roku złożyłem reklamację buta w CCC Załącznik nr 1 , pracowniczka powołana przez kierowniczkę wprowadziła w system formularz reklamacyjny, było wszystko ok, a międzyczasie zapytałem jak długo się czeka na reklamację? A mi powiedziała, że trzeba obserwować w systemie reklamacyjnym CCC wpisując swój nr i kod reklamacyjny. A jeśli nie ukaże w systemie to mam zadzwonić do nich w przyszłym tygodniu. Ale wytrzymałem wczoraj obserwowałem i wyświetlił komunikat :"Reklamacja w trakcie rozpatrzenia" oraz dzisiaj sprawdziłem i wyświetliło Załącznik nr 2. Więc skoro mam skontaktować z sklepem to zadzwoniłem i zapytałem ich: Jaki jest status reklamacyjny? A oni mi powiedzieli że yyy... nieustosunkowanie reklamacji ale iż mimo że nie zrozumiałem za bardzo co powiedzieli z powodu mojej głuchoty poprosiłem o powtórzenie powiedzieli że nie ustosunkowali się do reklamacji czyli nie uznana reklamacja... Nie rozumiem jakim prawem tak mogli podjąć taką decyzję, skoro to poważne uszkodzenie...
Przepraszam za błędy gramatyczne, ale to są moje wady.
Poproszę o wasze porady, bo mam zamiar jutro iść do nich załatwić sprawę.
Pozdrawiam
Artur
Przepraszam za błędy gramatyczne, ale to są moje wady.
Poproszę o wasze porady, bo mam zamiar jutro iść do nich załatwić sprawę.
Pozdrawiam
Artur