L
Lok-smok
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
Witam mam pytanie od kiedy liczy mi się 14 dni reklamacji ?
Dziwna sytuacja w moim przypadku a nie chcę żeby sklep mnie w jajo robił napisze w skrócie.
Hulajnoga zakupiona 8 czerwca po 2 dniach reklamuję lampki tylne które są fabrycznie nie do użytku .
-10 czerwca składam reklamacje na oświetlenie
-16 czerwca odbieram nowe lampki w sklepie (zakładam lampki w hulajnodze)
-16 czerwca tego samego dnia po odebraniu lampek przynoszę do reklamacji całą hulajnogę bo stwierdzam luz na kierownicy .
Pani w sklepie nie może spisać ze mną reklamacji bo ta pierwsza nie jest zamknięta ! ( na drugi dzień ta sama bajka i na 3 dzień ta sama wymówka )
Więc poprosiłem o napisanie mi na kartce że hulajnogę dostarczyłem 16 czerwca do sklepu do reklamacji , ucieka czas reklamacyjny a co mnie to obchodzi że ktoś coś tam musi .
Pani mi na kartce napisała że 16 czerwca oddałem hulajnogę do reklamacji
(zadzwoni jak będzie można spisać ją w systemie ) ale nie wie kiedy
Czy w tym przypadku powinno mi się liczyć 14 reklamacji od dostarczenia hulajnogi do sklepu ? a nie jak ktoś zadzwoni po paru dniach że można spisać
hulajnoga kupiona 8 czerwiec
-1 reklamacja 10 czerwiec
-2 reklamacja 16 czerwiec
Dziwna sytuacja w moim przypadku a nie chcę żeby sklep mnie w jajo robił napisze w skrócie.
Hulajnoga zakupiona 8 czerwca po 2 dniach reklamuję lampki tylne które są fabrycznie nie do użytku .
-10 czerwca składam reklamacje na oświetlenie
-16 czerwca odbieram nowe lampki w sklepie (zakładam lampki w hulajnodze)
-16 czerwca tego samego dnia po odebraniu lampek przynoszę do reklamacji całą hulajnogę bo stwierdzam luz na kierownicy .
Pani w sklepie nie może spisać ze mną reklamacji bo ta pierwsza nie jest zamknięta ! ( na drugi dzień ta sama bajka i na 3 dzień ta sama wymówka )
Więc poprosiłem o napisanie mi na kartce że hulajnogę dostarczyłem 16 czerwca do sklepu do reklamacji , ucieka czas reklamacyjny a co mnie to obchodzi że ktoś coś tam musi .
Pani mi na kartce napisała że 16 czerwca oddałem hulajnogę do reklamacji
(zadzwoni jak będzie można spisać ją w systemie ) ale nie wie kiedy
Czy w tym przypadku powinno mi się liczyć 14 reklamacji od dostarczenia hulajnogi do sklepu ? a nie jak ktoś zadzwoni po paru dniach że można spisać
hulajnoga kupiona 8 czerwiec
-1 reklamacja 10 czerwiec
-2 reklamacja 16 czerwiec