Reklamacja obuwia dzieciecego

• Autor wątku Autor wątku pieknosci8
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pieknosci8

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
Witam.Mam nadzieje ze pomoze mi ktos w mojej sprawie natomiast chodzi o reklamacje buta dziewczecego.Kupilam buty corce z tyly na piecie z zamkiem.Te buty miala na sobie 2razy i okazalo sie ze jeden zamek sie rozwalil.Chcac oddac but do reklamacji pani w sklepie powiedziala ze:'oni nie przyjma mi tego buta bo u nich zamek nie podlega reklamacji'.Ale nie popuscilam i po wielkiej dyskusji pani z laska mi tego buta zareklamowala proszac o naprawe obuwia.Okazalo sie ze po 2tyg decyzja przyszla odmowna z przyczyn mechanicznych.Malo tego okazalo sie ze jeden i drugi but maja roznej wielkosci cholewki zauwazylam to dopiero gdy pani chciala mi je oddac po tej reklamacji.Prosilam wtedy by przyjela je spowrotem proszac o wymiane tego buta(w arkuszu reklamacyjnym sprzedawczyni napisala rowniez ze but zostal w trakcje uzytkowania nie wiem popsuty czy co-kiedy jak je miala dwa razy na nogach,kiedy tu chodzi o wysokosc buta).a pani na to ze trzeba bylo buty dobrze obejrzec przed zakupem...w tym tyg mam jechac po decyzje(sprzedawczyni zaznaczyla ze decyzja bedzie odmowna).Zaproponuje mi ktos jakies wyjscie kozystne dla mnie???

Powrót