U
undecided
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam mam problem zakupiłem dwie pary obuwia w sieci sklepów sizzer, pierwsze to new balance po około.3-4 miesiącach przetarły się zapiętki w butach, reklamacja została odrzucona odwołanie również, po wysłaniu zdjęć i dokumentów do rzecznika praw konsumenta po okresie 30 dni otrzymałem informacje, że sklep nie podjął mediacji z rzecznikiem i pozostaje sprawa w sądzie. Czy jest jeszcze jakieś wyjście z tej sytuacji? Buty kosztowały 300 zł, wiec nie był to tani model.
Reklamując New balance zakupiłem air max za jeszcze większą kwotę, po 3-4 miesiącach jest ten sam problem tylko teraz przetarcie są małe dopiero chyba powstały co mam zrobić jak sporządzić pismo, aby reklamacja została uznana, czy jest jakaś szansa na odzyskanie pieniędzy??
Proszę o pomoc!
Reklamując New balance zakupiłem air max za jeszcze większą kwotę, po 3-4 miesiącach jest ten sam problem tylko teraz przetarcie są małe dopiero chyba powstały co mam zrobić jak sporządzić pismo, aby reklamacja została uznana, czy jest jakaś szansa na odzyskanie pieniędzy??
Proszę o pomoc!